Kristalliseerunud mesi

6.008.00

Soovitused säilitamiseks

Kristalliseerunud mee sulatamisel ei tohi temperatuur ületada 40°C.

Säilita mett jahedas 5 – 10 °C ja pimedas ruumis. Meepurk olema hermeetiliselt suletud, muidu tõmbab see endasse ümbritsevaid lõhnu ja niiskust ning võib minna käärima.

Mett ei ole soovitatav külmutada, sest miinuskraadidel lagunevad mees sisalduvad vitamiinid ja aminohapped.

Puhasta
Tootekood: - Kategooria:

Kirjeldus

Kristalliseerumine on mee loomulik käitumine. Iga õige mesi kristalliseerub, mõni kiiremini, mõni aeglasemalt.
Kristalliseerumise kiirus sõltub mee hoiutingimustest ja taimede kooslusest mees. Mida soojemas kohas mett hoida, seda aeglasemalt ta kristalliseerub.

Soovitused säilitamiseks

Kristalliseerunud mee sulatamisel ei tohi temperatuur ületada 40°C.

Säilita mett jahedas 5 – 10 °C ja pimedas ruumis. Meepurk olema hermeetiliselt suletud, muidu tõmbab see endasse ümbritsevaid lõhnu ja niiskust ning võib minna käärima.

Lisainfo

Kaal

1 kg plastämbris, 500 g klaaspurgis